sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tapaturma-alttius

Mä en tykkää tästä

Mentiin innoissaan keittiöön laittamaan vähän seitiherkkua Vilmalle. Vilma ei malttanut lattialla odotella vaan pomppasi katsomaan mitä teen, harmiksensa suoraan kuumalle hellan levylle.

Voisinko mennä tänne alle mököttään?

Sitten vesikipossa uittamista ja Vilmahan vihaa vettä ja etenkin kylmää sellaista. Pikku prinsessasta lähti kova murina kun mammat kiusasi semmosella.

Lääkäriinkin tuli sitten soitettua ja heidän mielestä oli parasta tulla näyttämään kuinka pahasti tassu paloi, ja hakeen antibioottia ja kipulääkitystä.

Lääkärissä oli ihan hirmuisen pitkä jono, pari verta vuotavaa hauvaa ja kissoja kolme tai neljä yhteensä. Joku tapaturma viikonloppu ilmeisesti.

I hate you guys.

Lääkäristä saatiin Vetramil rasvaa ja käsky laittaa kauluri kaulaan. Kipulääkettä saatiin myös reseptillä ja hainkin sen sitten tuossa jonkun aikaa sitten, kun tassua alkoi taas aristaa. Vilma vihaa kauluria sydämensä pohjasta, ja aluksi pienikin kaulurin johonkin kopsahtaminen aiheutti hetken koomaamisen ja ilmeestä voi vain havaita sen vitutuksen.

Nyt varmaan valvoillaan ja vahditaan ettei Vilma saa tassuaan tungettua kaulurin väliin ja jumiudu ihan mitensattuu. Sukkapuvunkin kanssa aikanaan sai vahtia kun sen leuat jäi välillä kiinni johonkin langanpätkään sun muuta. Se on niin yritteliäs näissä inhottavien asioiden poistamisessa.

Tälläistä tänne tänään!

2 kommenttia:

  1. Oi ei :/ Tekevälle sattuu, niinhän se on vaikka kuinka yrittäisi suojella vaaroilta. Monet pitävät vesikattilaa hellan päällä niin kauan että se on kylmennyt, mutta eipä siinäkään tarvita kuin se sekunti kun kattilaa on laittamassa hellalle kun vahinko on jo käynyt. Paranemisia Vilmalle, toivottavasti lääkkeet auttavat hyvin!

    VastaaPoista
  2. jooh, meilläkin otettiin heti käyttöön tämä tapa, kun lueskeltiin mitä kaikkea pitää kissan palovammalle tehdä. huomenna sitten antibioottia hakemaan kun se yhden varpaan rakon sai jo auki.

    VastaaPoista