torstai 3. maaliskuuta 2011

Nyt meni hermot...

Noniin, taas on aika päivittää mitä Vilmalle kuuluu..

Tassu parani hienosti. Yhdessä varpaassa on enää rupea, mutta Vilma on jättänyt sen hyvin rauhaan ja uskonkin että sekin on pian parantunut. Rasvaa ei enää laiteta, koska se innostaa Vilmaa vaan nuolemaan tassua lisää.

Käytiin tuossa männäviikolla taas astman tiimoilta lääkärillä. Otettiin röntgenet ja kuunneltiin ja pohdiskeltiin. Mukaan lähi Aerokat ja Plumicort niminen kortisoni. 200e lasku kirpaisi mukavasti rahatonta ihmistä. Mutta ei se haittaa, kunhan Vilman tilanne saataisiin paranemaan.

Keuhkoissa ei näkynyt mitään ja hengitystiet eivät olleet tulehtunut. Lääkäri kuitenkin sanoi vilman hengitysteiden, sen pääputken (joo en tiedä lääketieteellisiä termejä) olevan liian kapea. Lääkäri epäili myös allergian vaikuttavan asiaan.. NOH! Tässä on odotettu tammikuisia allergiatestien tuloksia, ja odotellaan yhä niitä, jotka maksoivat myös 200e, pelkästään veriputken otto ja labraan lähetys. Kyllä sillä hintaa olisi kiva saada testien tulokset silloin kun pitää. Etenkin että saisi tietää tarkkaan mikä on tulos, jotta voi eliminoida allergiaa aiheuttavat asiat pois. Kyseessä voi olla myös rakenteellinen vika, että Vilma vaan ei yksinkertaisesti saa hengitettyä kunnolla.

Mä en tiedä enää mitä tehdä, jokaisella lääkärillä on oma mielipide. Kerran pari kuussa lääkärissä hakemaan hetken helpotusta, ei auta mielestäni tarpeeksi. Tarvitsen pysyvämpiä ratkaisuja tähän asiaan. Vilma tarvitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti